Статьи

Akrilik ishte gërvishtur dhe u bë si i ri: një zgjidhje e thjeshtë nga Cramer

  1. Gërvishtjet akrilike janë më të vështira se sa polish
  2. Mbyllja e gërvishtjeve në akrilik
  3. Udhëzim i mençur me rekomandime nga prodhuesi

Si mund të restaurohet sipërfaqja e përsosur e një vaske akrilike pas kruajtjes? Nëse në enën akrilik të banjës ishte "e mundur" për të bërë gropa të mëdha, gouges dhe indentations të tjera të rëndësishme, atëherë kjo është tashmë një rast për të përdorur recetë nga artikuj mbi riparimin e sipërfaqeve të emaluara . Në rastin e paketës së riparimit nga Cramer , për të cilën ka një fjalim, nuk ka rëndësi - smalt është dëmtuar ose akrilik. Nëse problemi është me të vërtetë në gërvishtjet e cekët në akrilik, atëherë për këto raste ekziston një zgjidhje më e thjeshtë e specializuar.

Cramer

Gërvishtjet akrilike janë më të vështira se sa polish

Kur bashkëveprojmë me sipërfaqet akrilike, duhet të jemi të vëmendshëm ndaj gërvishtjeve të vogla në mënyrë që të minimizohet mundësia e rritjes së tyre. Për ta bërë këtë, duhet të kontrolloni rregullisht tasin e banjës ose lavamanit në kënde të ndryshme dhe të hiqni çdo defekt që shfaqet. Për ta bërë këtë, nuk është e nevojshme të thirret ndonjë organizatë për të ofruar shërbime të tilla. Mjafton që të përfshihen inspektime rutinore në numrin e procedurave për ruajtjen e pastërtisë në shtëpi.

Mbyllja e gërvishtjeve në akrilik

Në mënyrë të pavarur, shpejt dhe me lehtësi të rivendoset integriteti i kompromentuar i veshjes akrilike mundet, nëse mjetet dhe mjetet e nevojshme janë blerë paraprakisht. Ata munden zgjedh dhe për të marrë tani Ose në çdo kohë pas arritjes së një kuptimi të qartë të përmbajtjes së këtij neni. Dhe kjo nuk është më e vështirë sesa veprimet e aktorëve të treguar në videot e korporatës Cramer.

Substancat e përzgjedhura posaçërisht dhe komponentët lustrues në përbërjen Acryl-Star nga Cramer ndihmojnë në rikthimin e ngjyrës, eliminimin e njollave dhe limescale, ndërsa lustrojnë sipërfaqen e banjës. Gërvishtjet më të thella duhet të përpunohen me letër gërryese nga kit, dhe pastaj të sillni zonën përkatëse në një pasqyrë të shkëlqejë me një paste.

Udhëzim i mençur me rekomandime nga prodhuesi

Vlen pak më shumë detaje se sa në përshkrimin e mallrave për të kuptuar saktësisht se si kompania gjermane Cramer ofron për të ndjekur udhëzimet e saj dhe pse. Rastet e veçanta janë të ndryshme dhe në mënyrë të ndryshme manifestojnë efikasitetin, praktikën, mirëdashjen mjedisore dhe besueshmërinë e fondeve të propozuara. Në këtë artikull, ne e konsiderojmë versionin "normal": disa gërvishtje mbi akrilik, të përshkruara në foton e mësipërme në tekst.

Rregulli bazë për përdorimin e mjeteve nga Cramer për të rivendosur pamjen e përsosur të sipërfaqeve akrilike mund të tingëllojë si kjo: ju lutemi bëni gjithçka sipas udhëzimeve të bashkangjitura. Pjesa tjetër është bërë tashmë dhe është siguruar nga prodhuesi, dhe çdo shqetësim rreth kësaj mund të konsiderohet i tepërt.

Pjesa tjetër është bërë tashmë dhe është siguruar nga prodhuesi, dhe çdo shqetësim rreth kësaj mund të konsiderohet i tepërt

Para se të blesh ose të riparosh diçka, këshillohet të marrësh parasysh: kujdesi analfabet për akrilik mund të çojë në rezultate të padëshirueshme. Sipërfaqja akrilike mund të zbehet pasi sipërfaqja e saj bëhet e mat, ose më mirë, "gërvishtem butësisht".

  • Per pastrimin e siperfaqes akrilike nga limescale, njollat ​​ose papastra: perdorni produkt akrilik Acryl-Star Cramer ne nje lecke te lagur ose sfungjere dhe me kujdes te fshijne siperfaqen e lagur. Pastaj pije me ujë të ngrohtë dhe fshij të thatë.

Pastaj pije me ujë të ngrohtë dhe fshij të thatë

  • Për të pastruar zonat e gërvishtura: rërulni pikat ku gërvishtjet e vogla gjenden me letër të lëmuar dhe pastaj lyejeni me një leckë të veçantë të paketës Acryl-Star, duke aplikuar pak nga ky produkt në sipërfaqe.
  • Është e mundur të ruhet pjesa e pashpenzuar e paketës në një temperaturë prej + 5 ° deri + 30 ° C për 3 vjet. Për të ruajtur pamjen perfekte të banjës në përdorim normal, mjafton që ta përdorni këtë çantë një herë në sezon gjatë pastrimit të përgjithshëm.
  • Është e mundur të përdoret pa pajisje mbrojtëse, pasi përbërja Acryl-Star ka një nivel të acidit të pranueshëm për lëkurë të hapur, ka një erë të këndshme dhe është e sigurt për mjedisin.

Kur kërkoni për një produkt më të shumëllojshëm të kujdesit në banjat për sipërfaqet e qeramikës, enameluar, akrilik, metal, pikturuar (duke përfshirë pluhur-veshur), duhet t'i kushtoni vëmendje Cramer Bar Proofreaders .

Nëse doni të hiqni plotësisht problemet me banjot akrilike dhe t'i zëvendësoni ato me emalona, ​​atëherë ka kuptim të konsideroni cilësi shumë të lartë dhe modele të guximshme nga markë gjermane Kaldewei . Sipërfaqet e kromuara mund të jenë të pranishme në të dy llojet e banjove, si dhe në pajisje të tjera banjo. Për t'u kujdesur në mënyrë efektive për to, Cramer gjithashtu prodhon produkte të besueshme dhe ekologjike, të tilla si Chrom-Star .

Për t'u kujdesur në mënyrë efektive për to, Cramer gjithashtu prodhon produkte të besueshme dhe ekologjike, të tilla si   Chrom-Star

Ju urojmë një mirëkuptim të qartë se nuk ka më vlerë shqetësuese, shqetësuese dhe kërkime për shërbime të specializuara të shtrenjta për shkak të gërvishtjeve të tilla në akrilik.

Informacion teknik, video dhe foto: Cramer

Autori artikull: Valery Stobbe

Новости

Электромонтажные работы
Электрическая сеть является одной из самых главных составляющих любого жилища. Без нее сегодня трудно представить нашу жизнь, будь то в загородном доме, офисе или квартире. С другой стороны, все мы настолько

Белое домашнее вино
Вопросом, как правильно крутить руль авто, должен быть озабочен каждый начинающий автомобилист. Именно первые уроки, которые получает автомобилист в процессе обучения являются самыми важными, определяющими

Объемные расходомеры
Собрав букет нужно его хорошенько оформить. Как красиво упаковать цветы для дорого вам человека покажут специалисты. Завернуть букет в гофрированную бумагу или другой подручный материал сразу преобразит