Статьи

Si të çabonoheni nga aplikacioni në shokët e klasës. Si të anuloni një kërkesë për shok në shokët e klasës

  1. Si të anuloni një ftesë
  2. Si ta fshij kërkesën e një shoku tjetër?
  3. Si të anuloni një kërkesë me mik përmes telefonit
  4. Versioni i celularit
  5. Si për të fshehur miqtë në Odnoklassniki

Shpesh ndodh që ne absolutisht rastësisht dërgojmë një kërkesë për mik rrjet social jo ndaj kujt ata donin. Nëse kjo ndodh, ju duhet të anuloni atë sa më shpejt që të jetë e mundur, dhe kjo është për mënyrën se si ne e bëjmë atë dhe ne do të flasim më poshtë. Sot ju do të mësoni se si të anuloni një kërkesë për mik në Odnoklassniki.

Si të anuloni një ftesë

Pra, ju i dërguat rastësisht një kërkese dikujt dhe kur ai shkon në këtë faqe ju do të shihni egon. Natyrisht, personi do të pranojë ose refuzojë kërkesën. Nëse nuk doni të prisni që kjo të ndodhë, shkoni në faqen e tij dhe anuloni atë.

Për ta bërë këtë, klikoni tre pikat që kemi shënuar me numrin "1" dhe zgjidhni artikullin "Anuloni kërkesën" në menunë zbritëse.


Për ta bërë këtë, klikoni tre pikat që kemi shënuar me numrin 1 dhe zgjidhni artikullin Anuloni kërkesën në menunë zbritëse

Pas kësaj, ju do të çabonoheni nga personi dhe kërkesa për miqësi nuk do t'i vijë atij.

Si ta fshij kërkesën e një shoku tjetër?

Nëse një person po përpiqet t'ju shtojë, dhe ju nuk dëshironi ta pranoni kërkesën e tij, bëni këtë:

  1. Në faqen tuaj, klikoni mbi artikullin: e cila është në menynë kryesore të Odnoklassniki.


Në faqen tuaj, klikoni mbi artikullin: e cila është në menynë kryesore të Odnoklassniki

  1. Tjetra, zgjidhni aplikacionin që dëshironi të refuzoni dhe klikoni butonin "Fshih".


Tjetra, zgjidhni aplikacionin që dëshironi të refuzoni dhe klikoni butonin Fshih

  1. Si rezultat, kërkesa do të fshihet dhe do të shihni njoftimin përkatës.


Si rezultat, kërkesa do të fshihet dhe do të shihni njoftimin përkatës

Nëse dëshironi që jo vetëm të çregjistroheni nga një mik, por ta bllokoni këtë përdorues, shtoni egon në listën e zezë. Si ta bëjmë këtë, kemi thënë në këtë artikull.

Nëse nuk dëshironi të jeni miq me një person dhe duhet ta hiqni atë nga miqtë, por doni të merrni njoftime për ngjarjet e reja, shkoni në faqen e tij dhe klikoni mbi ikonën e tre pikave pranë mbishkrimit: "Shto si mik".


Ka dy opsione, ose lajmet e përdoruesit do të shfaqen në mur, ose do të vijnë në formën e alarme.

Siç mund ta shihni, është shumë e lehtë të fshini një kërkesë për mik në Odnoklassniki. Shpresojmë që artikulli ynë të ishte i dobishëm për ju. Në çdo rast, shkruani komentet ose pyetjet tuaja në komentet. Ne do t'i përgjigjemi të gjithëve.

Si të anuloni një kërkesë me mik përmes telefonit

Natyrisht, do t'ju tregojmë se si të hiqni një kërkesë për mik dhe përmes telefonit. Dhe përmes versioni celular Shokët e klasës dhe aplikimi i tyre.

Versioni i celularit

Në shfletuesin në telefonin tuaj, hapni faqen ok.ru dhe klikoni mbi ikonën me njoftime.

Kliko "Mbyll" për të anuluar kërkesën.

Përdoruesit me eksperiencë të rrjeteve sociale e dinë se njerëzit krejtësisht të panjohur mund të kërkojnë miq për çdo ditë. Këta mund të jenë spammers, bots të cilët kanë nevojë për një numër të madh miqsh në faqen e tyre, ose thjesht njerëz shumë aktivë dhe të shoqërueshëm që përditshme bëjnë njohje të reja në rrjetet sociale.


Në rastin e klikimit Pranoje, ju, sipas kësaj, merrni këtë person si mik
Në rastin e klikimit "Pranoje", ju, sipas kësaj, merrni këtë person si mik. Për të refuzuar aplikacionin, duhet të klikoni "Mbyll". Pra, ju vetëm të mbrojtur faqen tuaj nga përdoruesit e padëshiruar Odnoklassniki.
Nëse vendosni të përfundoni një miqësi me dikë ose thjesht vendosni të pastroni listën e miqve tuaj dhe lini vetëm ata me të cilët ju mbani në kontakt, duhet të hiqni dikë nga miqtë tuaj. Për këtë qëllim, ju duhet të bëni sa më poshtë.

Lëvizni miun mbi avatarin e shokut tuaj në një rrjet social. Në pjesën e poshtme, përveç funksioneve të ndryshme, do të shihni opsionin "Ndalo miqësinë".

Duke klikuar mbi këtë opsion, do të shihni një dritare para jush, në të cilën do t'ju duhet të konfirmoni veprimin për ndërprerjen e miqësisë
Duke klikuar mbi këtë opsion, do të shihni një dritare para jush, në të cilën do t'ju duhet të konfirmoni veprimin për ndërprerjen e miqësisë.


Pasi të konfirmoni përfundimin e miqësisë, ky përdorues do të largohet nga miqtë tuaj në Odnoklassniki
Pasi të konfirmoni përfundimin e miqësisë, ky përdorues do të largohet nga miqtë tuaj në Odnoklassniki. Pastaj një dritare do të shfaqet në të cilën do të jetë një konfirmim se përdoruesi nuk është më shoku juaj në Odnoklassniki. Kjo është se si ju mund të hiqni vetëm miqtë tuaj në Odnoklassniki.

Si për të fshehur miqtë në Odnoklassniki

Nëse doni të fshini miqtë tuaj në Odnoklassniki, atëherë ju duhet të dini se, si e tillë, funksioni "Fshih miqtë" në Odnoklassniki nuk ekziston. Por nëse nuk doni që përdoruesit e tjerë të shohin miqtë tuaj, atëherë funksioni "Profili Privat" do t'ju ndihmojë.

Në rast se juaji, atëherë informacioni nga faqja juaj nuk do të jetë në dispozicion për të huajt.

Asnjë fotografi, as miq, as muzikë, as lajme nuk mund të shihet nga të huajt. Të gjitha këto të dhëna do të jenë në dispozicion vetëm për ju dhe për ata përdorues që janë miq me ju në Odnoklassniki.


Profili i mbyllur do t'ju ndihmojë të mbroni veten nga "miqtë" e padëshiruar dhe tifozët tepër të bezdisshëm.

Falë zhvillimit intensiv të teknologjive të internetit, mund të njiheni jo vetëm në klub, në shoqërinë e njerëzve të rinj ose gjatë një shëtitjeje. Tani oferta e miqësisë mund të merret në çdo rrjet social. Edhe pse, si në jetën reale, nuk dua të jem miq me të gjithë "miqtë" e rinj.

Sponsorizuar duke vendosur artikujt P & G në "Si të anuloni ftesën e një miku" Si të dërgoni një ftesë për një grup Si të anuloni një kërkesë Si të shtoni një person në bookmarks VK

udhëzim


Nëse nuk jeni të kënaqur me identitetin e personit nga i cili ka ardhur ftesa e miqësisë, mund ta anuloni me lehtësi. Pse të shkoni në faqen në rrjetin social dhe të përfitoni nga aftësitë e tij.
Nëse ky aplikacion është "My World" nga Mail.ru, hapni seksionin "Miqtë" në kolonën e majtë dhe shkoni tek nënseksioni "Miqësia". Në një nga kolonat e quajtur "Oferta e miqësisë", zgjidhni një përdorues të padëshiruar dhe klikoni mbi "Anulo". Në rrjetin Vkontakte, shko te seksioni "Miqtë e mi" në kolonën e majtë dhe në seksionin e tretë "Kërkesat e miqve" shqyrto listën e ftesave. Nëse në mesin e tyre ju shihni një spammer potencial ose thjesht një njohës i padëshirueshëm, klikoni butonin "Refuzo" pranë fotos së tij. Nëse dëshironi të refuzoni ftesën tuaj të mikut, shkoni te skedari i ngjitur "Kërkesat dalëse" dhe klikoni "Anulo kërkesë" pranë përdoruesit. social Rrjetin e Facebook është rregulluar edhe më e thjeshtë, dhe një funksion i tillë si kërkesat e miqve tregohet si një ikonë e veçantë. Shkoni te faqja juaj në Facebook, klikoni mbi ikonën që përshkruan dy burra dhe në listën e kërkesave që shfaqen, klikoni mbi "Jo Tani" përpara atyre miqve që nuk jeni të interesuar ende. Ju gjithashtu mund të anuloni ftesën dhe ata përdorues që shfaqen në seksionin "Kërkesat e fshehta". Për ta bërë këtë, klikoni në ikonën "Kërkesat" dhe shkoni në skedën "Të gjitha kërkesat për të shtuar si mik". Në dritaren që shfaqet, klikoni në linkun "Trego kërkesat e fshehta" dhe kliko tek "Fshij kërkesën" pranë kërkesave të panevojshme. Kur kërkesa e mikut arrin në rrjetin Odnoklassniki, ajo shfaqet në seksionin "Alerts" në menynë kryesore të faqes. Nëse dëshironi të refuzoni ofertën e miqësisë, shkoni në këtë seksion dhe klikoni "Ignore" pranë secilës ofertë të tillë. Sa e thjeshtë

Lajme të tjera lidhur me:


Aplikuar për të shtuar si mik në dikë në rrjetin social vkontakte, dhe pastaj ndryshoi mendjen tuaj? Nuk është e vështirë të anulosh këtë aplikacion. Për ta bërë këtë, ndiqni lidhjen: http://vkontakte.ru/friend.php?act=remove&id=ID Ku shkronja "ID" duhet të zëvendësohet me idin e përdoruesit tek i cili keni dërguar aplikacionin


Kohët e fundit, në një nga rrjetet e mëdha sociale "Vkontakte", rendi i regjistrimit të përdoruesve është ndryshuar, dmth. Tani mund të regjistroheni vetëm me ftesë të miqve. Kjo është bërë për të zvogëluar numrin e spammers, botëve dhe faqeve të rreme. Sigurisht, shumë njerëz janë të pakënaqur


Sot, vetëm njerëzit dembelë nuk dinë për rrjetet sociale. Shpesh ndodh që njerëzit krejtësisht të panjohur shtohen tek "miqtë". Për të shmangur spam të panevojshëm në faqe, ju duhet të fshini ofertat e padobishme të miqësisë. Ju do të duhet një kompjuter; - Lidhje interneti. Sponsor vendosjen


Çdo ditë gjithnjë e më shumë njerëz shfaqen në rrjetet shoqërore, të cilat gjatë viteve të fundit janë bërë kaq popullore saqë kanë lënë mënjanë të gjitha mënyrat e tjera. komunikimi virtual . Përdoruesit e rinj kanë shumë pyetje në lidhje me përdorimin e funksionalitetit të faqeve të tyre personale në


Kur kaloni ca kohë në një rrjet social, disa përdorues kanë një problem kur është e nevojshme të mos kërkojnë "miq", por t'i braktisin ato. Ose personi nuk i pëlqeu, ose keni vendosur të mos komunikoni me të - në çdo rast, doni ta anuloni aplikimin për ta shtuar si mik. promotor


Në faqen e VKontakte, çdo përdorues mund të krijojë një grup dhe të ftojë të tjerët që janë regjistruar në këtë faqe interneti. Sidoqoftë, disa përdorues mund të injorojnë afatin. Në këtë rast, fleta e ftesës do të jetë e plotë dhe këto ftesa mund të anulohen. Ju do të duhet - një kompjuter me


Si ta fshij kërkesën e një shoku tjetër?
Php?

Новости

Белое домашнее вино
Вопросом, как правильно крутить руль авто, должен быть озабочен каждый начинающий автомобилист. Именно первые уроки, которые получает автомобилист в процессе обучения являются самыми важными, определяющими

Электромонтажные работы
Электрическая сеть является одной из самых главных составляющих любого жилища. Без нее сегодня трудно представить нашу жизнь, будь то в загородном доме, офисе или квартире. С другой стороны, все мы настолько

Объемные расходомеры
Собрав букет нужно его хорошенько оформить. Как красиво упаковать цветы для дорого вам человека покажут специалисты. Завернуть букет в гофрированную бумагу или другой подручный материал сразу преобразит